Dermalogica

Dermalogica, het moment dat jouw huid verandert

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 30 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies. Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Dermalogica besteedt z’n tijd aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering. 

Het ontstaan van Dermalogica

Jane Wurwand begon een opleidingsschool voor schoonheidsspecialistes in 1983 in Californië. Inmiddels heeft het International Dermal Institute meer dan 40 wereldwijde vestigingen. Jane Wurwand zocht ook naar een productlijn die aansloot op de opleiding. Haar visie was duidelijk: ze wilde producten die de huid verbeteren en gezond maken, zonder irriterende stoffen en ingrediënten. En zo is in 1986 Dermalogica geboren, een productlijn die een gezonde huid boven ‘beauty’ stelt. De producten worden in Amerika geproduceerd, ze worden niet op dieren getest en ze worden alleen verkocht via instituten waar door Dermalogica opgeleide professionele huidexperts werken. Inmiddels heeft Dermalogica in ruim 80 landen een eigen vestiging.

Ken jouw huid

Het kennen van je huid is de eerste vereiste voor een gezonde huid. De eerste stap daartoe moet een bezoek zijn aan een professionele Dermalogica huidexpert en het ondergaan van een Face Mapping®. Een Face Mapping® huidanalyse is een unieke methode om jouw huid, zone voor zone in kaart te brengen. Aan de hand van deze analyse kan precies bekeken worden welke verzorging het meest geschikt is voor jouw huid en hoe je huidverbetering kunt bewerkstelligen. 

Dermalogica is niet schattig! 

En ook niet mooi, luxueus of vertroetelend. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken!

Wil je ervaren hoe de Dermalogica producten op jouw huid werken? Maak dan een afspraak voor een behandeling.

Tot ziens in mijn salon.